清蒸黄鱼火腿墨鱼汁浓汤

清蒸黄鱼火腿墨鱼汁浓汤

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 黄鱼 约400克
    2 条
  • 淀粉
    2 茶匙
  • 3 汤匙
  • 1 小撮
  • 芦笋 去皮切段
    8 根
  • 冬笋 切丝
    50 克
  • 切段
    2 根
  • 2 片
  • 20 克
  • 金华火腿 切片
    35 克
  • 液体状墨鱼汁
    20 克
  • 200 克
  • 料酒
    30 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 504.5 mg
Protein 28.2 g
Kalorie 1339.5 kJ / 320.5 kcal
Tuk 18.2 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 11.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...