Zařízení & příslušenství
清蒸黄鱼火腿墨鱼汁浓汤
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
黄鱼 约400克2 条
-
淀粉2 茶匙
-
水3 汤匙
-
盐1 小撮
-
芦笋 去皮切段8 根
-
冬笋 切丝50 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
油20 克
-
金华火腿 切片35 克
-
液体状墨鱼汁20 克
-
水200 克
-
料酒30 克
-
白胡椒粉1 小撮
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
504.5 mg
Protein
28.2 g
Kalorie
1339.5 kJ /
320.5 kcal
Tuk
18.2 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
3.8 g
Sacharidy
11.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
炫黑食尚
20 recepty/-ů
Čína
Čína