![Kanderad apelsin- och mandelchokladkaka Kanderad apelsin- och mandelchokladkaka](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A7AD6EBE-5F4C-48ED-BBC0-27154161BD9C/Derivates/a3e1dfa7-8d27-4434-b56a-05233d911e46.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g skållad mandel
- 120 g mörk choklad, 50 % kakaohalt, i småbitar (eller chokladknappar)
- 120 g mjölkchoklad, i småbitar (eller chokladknappar)
- 100 g syltat apelsinskal, i bitar
- 40 g kokosfett, i fast form, tärnat
- 6 - 8 kanderade apelsinskivor, till garnering (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 skiva
- Kalorie
- 732 kJ / 176 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 15 mg