Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de aceite de oliva extra virgen
- 150 g de dientes de ajo, pelados
- 496 g de crema vegetal para batir
- 226 g de mantequilla vegetal
- 2 cdas de levadura nutricional (ver tip)
- 10 ramitas de tomillo fresco, sólo las hojas
- pasta, cualquier tipo, cocida, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2365.1 kJ / 565.3 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 52.4 g
- Nasycený tuk
- 24.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 239.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con calabacita y tocino
35 Min
Puré de papa y poro
40min
Sopa de lentejas
1h 30min
Masa para empanadas
15 min
Guiso de frijoles con tubérculos
20min
Arroz con lentejas
50min
Arroz blanco con verduras
40min
Lentejas con chorizo
1h 30min
Rollo de Seitán Relleno con Arroz al Champán
1h 45 min
Sopa de lentejas con camote y pasta
35 Min
Crepas con salmón ahumado y crema de queso
50min
Lasaña a la boloñesa.
3hod.