Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de tocino, cortado en 3 cm
- 40 g de aceite vegetal
- 60 g de harina de trigo
- 40 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 600 g de filete de res, en cubos (3 cm)
- 200 g de vino tinto, para cocinar
- 400 g de puré de tomate
- 250 g de agua
- 1 cubito de cubo de caldo de res (para 0,5 l.)
- 200 g de cebolla blanca, en gajos (1 cm)
- 1 cdita de sal fina, al gusto
- 1 cdita de pimienta negra recién molida, al gusto
- 150 g de papas, en cubos (2-3 cm)
- 100 g de zanahorias, en rebanadas (1 cm)
- 200 g de champiñones, en mitades
- 1 cdita de tomillo seco
- 1 cdita de orégano seco
- 10 g de perejil fresco, sólo las hojas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 2426 kJ / 578 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 41 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1561 mg
Alternativní recepty
Estofado de res
1 Std. 40 Min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1 Std.
Puré de papa y poro
40 Min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40 Min
Lomo de cerdo al horno
1 godz. 35 min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Boeuf burguignon
1 Std. 10 Min
Lentejas con res y plátano macho
45 Min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 Min
Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6
6h 45 min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5 Std. 5 Min