黑蒜芦笋牛肉粒

黑蒜芦笋牛肉粒

3.7 7 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份

Suroviny

  • 牛里脊 或牛小排,切约3×3厘米小块
    200 克
  • 现磨黑胡椒粉 (约¼茶匙)
    1 克
  • 蚝油
    10 克
  • 生抽 (约½茶匙)
    3 克
  • 老抽 (约¼茶匙)
    1 克
  • 15 克
  • 洋葱 切小丁
    60 克
  • 黑蒜 约6-8颗
    50 克
  • 芦笋 切5厘米段
    60 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 383.2 mg
Protein 26.2 g
Kalorie 1087 kJ / 260 kcal
Tuk 10.2 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 1.7 g
Sacharidy 16.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...