Zařízení & příslušenství
黑蒜芦笋牛肉粒
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
牛里脊 或牛小排,切约3×3厘米小块200 克
-
现磨黑胡椒粉 (约¼茶匙)1 克
-
蚝油10 克
-
生抽 (约½茶匙)3 克
-
老抽 (约¼茶匙)1 克
-
油15 克
-
洋葱 切小丁60 克
-
黑蒜 约6-8颗50 克
-
芦笋 切5厘米段60 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
383.2 mg
Protein
26.2 g
Kalorie
1087 kJ /
260 kcal
Tuk
10.2 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
16.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
炫黑食尚
20 recepty/-ů
Čína
Čína