Zařízení & příslušenství
番茄炖牛肉
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
8 人份
Suroviny
-
蒜头10 克
-
油10 克
-
姜 切片10 克
-
辣豆瓣酱30 克
-
牛肉 汆烫去血水,切块600 克
-
洋葱 切块200 克
-
酱油50 克
-
番茄 切块700 克
-
红葡萄酒100 克
-
麦芽啤酒330 克
-
葱 切葱花10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.055 g
Kalorie
773 kJ /
184 kcal
Tuk
4.653 g
Vláknina
1.718 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína