肥牛金针菇

肥牛金针菇

3.2 31 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
3 人份

Suroviny

  • 蒜头
    3 瓣
  • 辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱
    1 汤匙
  • 5 克
  • 金针菇 剪去根部,洗净
    300 克
  • 200 克
  • 肥牛片 用开水氽烫至变色
    250 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 切细末
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 21 g
Kalorie 979 kJ / 234 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 80 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...