Zařízení & příslušenství
肥牛金针菇
Příprava 10min.
Celkový 20min.
3 人份
Suroviny
-
蒜头3 瓣
-
辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱1 汤匙
-
油5 克
-
金针菇 剪去根部,洗净300 克
-
水200 克
-
肥牛片 用开水氽烫至变色250 克
-
料酒1 茶匙
-
葱 切细末5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21 g
Kalorie
979 kJ /
234 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
80 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品幸福厨房家常料理
188 recepty/-ů
Čína
Čína