Kompatibilní verze
Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coronița de pavlova
- 250 g zahăr
- 200 g albușuri (aprox. 6-7 albușuri), la temperatura camerei
- 1 linguriță oțet
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 10 g amidon de porumb
Coulis de zmeură
-
200
g zmeură
nebo 200 g zmeură congelată, dezghețată timp de 1 oră, la temperatura camerei - 100 g zahăr
- 20 g zeamă de lămâie
Frișca bătută și asamblarea
- 500 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 2 - 4 smochine
- 1 rodie, doar sâmburii
- 2 fire frunze de mentă proaspătă
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 54.4 mg
Alternativní recepty
Pavlova cu zmeură și așchii de ciocolată
4hod. 40min
Banh mi (Sandwich vietnamez)
Žádné hodnocení
Gem de zmeură
40 Min
Ruladă de porc cu ciuperci
Žádné hodnocení
Cremă de lămâie cu biscuiți
2h 30min
Gem de căpșune și soc
35min
Mini choux cu fructe de pădure
1ωρ. 10 λεπτ.
Sos de muștar și mărar
2 godz. 15 min
Rulouri cu stafide sultanine și merișoare
14 godz. 25 min
Aluat de pizza
1 Std.
Chifle de burger tip brioșă
2j 10 menit
Tartă cu lămâie și bezea
2h 30min