Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii

Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii

4.4 32 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 6hod.
10 porții

Suroviny

Coronița de pavlova
  • zahăr
    250 g
  • albușuri (aprox. 6-7 albușuri), la temperatura camerei
    200 g
  • oțet
    1 linguriță
  • extract natural de vanilie
    1 linguriță
  • amidon de porumb
    10 g
Coulis de zmeură
  • zmeură
    200 g
    200 g zmeură congelată
  • zahăr
    100 g
  • zeamă de lămâie
    20 g
Frișca bătută și asamblarea
  • frișcă lichidă, 30-40% grăsime
    500 g
  • rodie doar sâmburii
    1
  • smochine (volitelně)
    2 - 4
  • frunze de mentă proaspătă
    2 fire

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porție

Sodík 54.4 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 1500.1 kJ / 358.5 kcal
Tuk 19.1 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 11.5 g
Sacharidy 45.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...