Zařízení & příslušenství
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tuk
7.4 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
19.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Parmesan Rind Marinara
1hod. 15min.
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2hod. 10min.
Strawberries and Cream Popsicles
8hod. 15min.
Cholent
4hod. 50min.
Mushroom Carpaccio
25min.
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
1hod. 30min.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min.
Slow Cooked Potatoes
45min.
Ground Bison Meat
35min.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min.
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1hod. 40min.
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min.