Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme

Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme

4.0 4 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • extra virgin olive oil
    30 g
  • garlic powder
    ¼ - ½ tsp
  • paprika
    ¼ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
  • carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)
    800 g
  • water divided
    1110 g
  • fresh mint leaves to garnish
  • fresh thyme leaves to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 293.7 mg
Protein 1.9 g
Kalorie 607 kJ / 145.1 kcal
Tuk 7.4 g
Vláknina 5.6 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 19.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...