Kompatibilní verze
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poached Pineapple
- 1 pineapple, fresh (approx. 710 g)
- water to fully submerge bags (not higher than the max fill level), plus extra for water bath
- 30 g lemon juice
- ice cube, for water bath
- 60 g sugar, to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 395 g pineapple, fresh, skin and core removed, cut into pieces (2.5 cm)
- 395 g coconut cream
- 115 g sugar
- 200 g simple syrup (see Tip)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 115 g vegan butter, room temperature, plus extra to grease
- 395 g sugar
- 340 g coconut cream
- 395 g coconut milk
- 200 g vegan egg substitute, e.g. JUST Egg
- ¾ tsp natural vanilla extract, pure
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 450 g glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 85 g coconut milk powder
- 30 g icing sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3333.2 kJ / 796.7 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 111.5 g
- Tuk
- 36.9 g
- Nasycený tuk
- 28.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 300.1 mg
Alternativní recepty
Sourdough Starter Discard Chocolate Chip Cookies
40 Min
Conchas
3hod. 15min
Breakfast Sandwich
1 Std.
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Kimchi risotto
25min
Poi
45min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35min
Tamale Pie (Anna) Metric
1sa 30 dk
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120hod. 5min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40 Min
Rueben sandwich sauce
5min
Sourdough Starter Discard Waffles
25min