
Zařízení & příslušenství
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
Příprava 15min
Celkový 10hod. 55min
12 portions
Suroviny
Rosemary Ice Cream
-
oat milk795 g
-
fresh rosemary3 sprigs
-
sugar60 g
-
simple syrup (see Tip)200 g
-
xanthan gum½ tsp
Apple Mousse
-
water425 g
-
apples, type Granny Smith (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges1020 g
-
sugar divided215 g
-
agar-agar1 tsp
-
non-stick spray oil
-
chickpea liquid, canned (aquafaba)315 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®2 tsp
-
cream of tartar1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary leaves only, chopped1 tsp
-
brown sugar140 g
-
rolled oats70 g
-
all-purpose flour155 g
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces155 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
441.6 kcal /
1847.8 kJ
Protein
4.4 g
Tuk
11.6 g
Sacharidy
82.5 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sodík
347.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 recept
Kanada
Kanada