Zařízení & příslušenství
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
Příprava 15min.
Celkový 10hod. 55min.
12 portions
Suroviny
Rosemary Ice Cream
-
oat milk795 g
-
fresh rosemary3 sprigs
-
sugar60 g
-
simple syrup (see Tip)200 g
-
xanthan gum½ tsp
Apple Mousse
-
water425 g
-
apples, type Granny Smith (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges1020 g
-
sugar divided215 g
-
agar-agar1 tsp
-
non-stick spray oil
-
chickpea liquid, canned (aquafaba)315 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®2 tsp
-
cream of tartar1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary leaves only, chopped1 tsp
-
brown sugar140 g
-
rolled oats70 g
-
all-purpose flour155 g
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces155 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
347.4 mg
Protein
4.4 g
Kalorie
1847.8 kJ /
441.6 kcal
Tuk
11.6 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sacharidy
82.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Strawberry Jam
1hod. 5min.
Plain Yogurt
14hod.
Cherry Amaretto Dream
10min.
Hamburger Buns with Stout Beer
3hod.
Lemon Peel Pound Cake
1hod. 50min.
Snowflake Crisp Nougat
20min.
Saskatoon Berry Jam
35min.
Orange Peel Marmalade
5hod. 30min.
Plain Yogurt in Varoma
12hod.
Butternut Squash and Ginger Soup
35min.
Matcha Wreath Cookies (Metric)
1hod.
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1hod. 30min.