
Kompatibilní verze
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rosemary Ice Cream
- 795 g oat milk
- 3 sprigs fresh rosemary
- 60 g sugar
- 200 g simple syrup (see Tip)
- ½ tsp xanthan gum
Apple Mousse
- 425 g water
- 1020 g apples, type Granny Smith (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
- 215 g sugar divided
- 1 tsp agar-agar
- non-stick spray oil
- 315 g chickpea liquid, canned (aquafaba)
- 2 tsp vegan whipping cream e.g. Silk®
- 1 pinch cream of tartar
- ½ tsp xanthan gum
Toasted Oat Crumble
- 1 tsp fresh rosemary leaves only, chopped
- 140 g brown sugar
- 70 g rolled oats
- 155 g all-purpose flour
- 1 tsp salt
- 155 g vegan butter in pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 441.6 kcal / 1847.8 kJ
- Protein
- 4.4 g
- Tuk
- 11.6 g
- Sacharidy
- 82.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Sodík
- 347.4 mg
Alternativní recepty
Spiralized Scalloped Potatoes
1hod. 30min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Molten chocolate cake
45min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Vanilla Syrup
40min
Lemon Peel Pound Cake
1hod. 50min
Amaranth Crispbread
1hod. 15min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
5min
Rainbow Yogurt Parfait
20min
Chocolate-dipped Fruit
50min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min