Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 jabłka, duże, bez gniazd nasiennych, pokrojone w ćwiartki
- 200 g mąki pszennej
- 250 g mleka
- 2 jajka
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo 4 łyżeczki cukru wanilinowego - ½ łyżeczki proszku do pieczenia
- ¼ łyżeczki cynamonu, mielonego (volitelně)
- olej, do smażenia
- cukier puder, do podania
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1304.1 kJ / 311.7 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 113.1 mg
Alternativní recepty
Drożdżowe racuchy z krojonymi jabłkami (TM6)
1j
Tarte jabłka w cieście naleśnikowym (TM6)
50 menit
Placki z serkiem
45 Min
Racuchy na maślance
30 min
Pierogi leniwe
45 Min
Racuszki drożdżowe z jabłkami
50 menit
Naleśniki z serem
1j
Racuchy z jabłkami
35 Min
Drożdżowe racuchy z krojonymi jabłkami (TM5)
1j
Małdrzyki krakowskie
25 min
Staropolskie naleśniki drożdżowe
1j
Pannukakku (fiński naleśnik z piekarnika)
1h 10 min