Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Saus celup
- 1 cm jahe segar, dikupas
- 50 g cuka beras
- 50 g kecap asin
- 1 daun bawang, dipangkas ujungnya dan iris tipis-tipis
- 1 sdt minyak wijen
- ¼ sdt cabai kering kasar
Isian
- 800 g air, tambahkan untuk merekatkan dan mengukus (bila perlu)
- 100 g kol, potong kecil-kecil (5-6 cm)
- 3 cm jahe segar, dikupas
- 2 siung bawang putih
- 5 tangkai lokio segar, potong bagi empat
- 3 daun bawang, dipangkas ujungnya dan potong bagi empat
- 300 g daging babi cincang
- 1 jumput garam laut, sesuai selera
- 1 jumput lada putih bubuk, sesuai selera
- 1 sdt minyak wijen
- 2 sdt kecap asin
- 2 sdt cuka beras
- 2 sdt tepung kentang (potato flour)
- 1 bungkus kulit gyoza (berkisar 35 kulit gyoza)
- 2 sdm minyak sayur, tambahkan untuk mengoles
- Nutriční hodnoty
- na 1 potongan
- Kalorie
- 194.2 kJ / 46.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 93.1 mg