
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Saus celup
- 1 cm jahe segar dikupas
- 50 g cuka beras
- 50 g kecap asin
- 1 daun bawang dipangkas ujungnya dan iris tipis-tipis
- 1 sdt minyak wijen
- ¼ sdt cabai kering kasar
Isian
- 800 g air tambahkan untuk merekatkan dan mengukus (bila perlu)
- 100 g kol potong kecil-kecil (5-6 cm)
- 3 cm jahe segar dikupas
- 2 siung bawang putih
- 5 tangkai lokio segar potong bagi empat
- 3 daun bawang dipangkas ujungnya dan potong bagi empat
- 300 g daging babi cincang
- 1 jumput garam laut sesuai selera
- 1 jumput lada putih bubuk sesuai selera
- 1 sdt minyak wijen
- 2 sdt kecap asin
- 2 sdt cuka beras
- 2 sdt tepung kentang (potato flour)
- 1 bungkus kulit gyoza (berkisar 35 kulit gyoza)
- 2 sdm minyak sayur tambahkan untuk mengoles
- Nutriční hodnoty
- na 1 potongan
- Kalorie
- 46.2 kcal / 194.2 kJ
- Protein
- 2.4 g
- Tuk
- 3.1 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Sodík
- 93.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kimchi Sawi Putih
86hod.
Bruschetta
3hod.
Devilled Eggs
Žádné hodnocení
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Galette Tomat dengan Ampas Almond
Žádné hodnocení
Tumis Udang
15min
Patty Kepiting
Žádné hodnocení
Caesar Salad
30min
Salad Buncis dan Kalkun Hangat
Žádné hodnocení
Tomat Isi Tuna
Žádné hodnocení
Jamur Isi Bayam dan Parmesan
Žádné hodnocení