
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 kentang (floury potato) (sekitar 350 g)
- 340 g brokoli batang
- 30 g minyak zaitun ekstra virgin dibagi
- 1 sdt garam tambahkan untuk membumbui, secukupnya
- ¼ sdt lada hitam bubuk tambahkan untuk membumbui, secukupnya
- 30 g keju Parmesan
- 110 g bawang bombai potong kecil-kecil
- 55 g seledri Eropa potong kecil-kecil
- 55 g wortel potong kecil-kecil
- 1 siung bawang putih
-
800
g kaldu bawang bombai, buatan sendiri (lihat Tip)
nebo 800 g kaldu sayur - 110 g crème fraîche, min 30% lemak
- 2 daun bawang iris tipis
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 312 kcal / 1305 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 1237 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sup Sayur Kuning
50min
Sup Ayam
Žádné hodnocení
Sup Jamur Kurma Merah
Žádné hodnocení
Sup Ubi Cina
25min
Sup Bayam dan Wortel
Žádné hodnocení
Sup Krim Kacang Polong
Žádné hodnocení
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1hod. 5min
Sup Jamur a la Hungaria
Žádné hodnocení
Tekwan
1hod. 45min
Sup Labu Kuning dan Santan
Žádné hodnocení
Sup Ayam Janek
Žádné hodnocení
Sup Asam Pedas
55min