Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Manteiga q.b. p/ untar
- 400 g ginjas em calda
- 4 ovos
- 120 g açúcar
- 100 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g cacau em pó s/ açúcar
- 150 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 550 g natas c/ 30-40% de gordura, bem frias
- 80 g açúcar em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2903.7 kJ / 694 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 83.1 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 65.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolachas de chocolate com recheio de baunilha
1 Std. 40 Min
Macarons de limão com curd de limão e ganache de iogurte
2hod. 30min
Bolo com recheio de natas e framboesas
2hod. 30min
Semifrio de chocolate e avelã
8 Std. 30 Min
Tartes com creme de amêndoa
40min
Tarte de nozes
55 Min
Torta de chocolate
1h
Macarons passo-a-passo
1h 30min
Éclaires com creme de caramelo e cobertura de café
2 Std.
Mil-folhas
5hod.
Creme pasteleiro
15min
Pão-de-ló de Vizela
1 Std. 40 Min