Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 650 g água
- 40 g fermento de padeiro fresco, esfarelado
- 1 c. chá de açúcar
- 700 g farinha p/ pão s/ glúten, mais q.b. p/ polvilhar (ver dica)
- 80 g óleo de colza
- 1 c. chá de sal
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
nebo 1 c. chá de ácido ascórbico em pó (ver dica)
Coberturas
- 300 g molho de tomate
- 1 curgete cortada em rodelas
- 2 pimentos vermelhos cortados em tiras
- 5 - 6 azeitonas pretas s/ caroço cortadas em rodelas
- 3 c. sopa de milho cozido escorrido
- 1 cenoura cortada em triângulos
- 100 g queijo mozarela cortado em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 54.7 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 0.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de batata e nozes
15 Std. 40 Min
Gelado de chai latte
15h 5min
Bolo de couve-flor e amendoim
1h 15min
Leite de caramelo quente
50 dk
Folar da ressurreição
8 godz. 10 min
Bolo-rei de caramelo
3h 40min
Coulis de fruta
10 Min
Carne de porco assada com arroz e ovo
45 dk
Bolo de mel da Madeira
13hod.
Pão de alho com queijo vegan
40 dk
Caramelos
2h
Salame de chocolate e pistácio
4 Std. 15 Min