Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelado de chocolate
- 150 g açúcar
- 1 piripíri (ver dica)
- 100 g chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
- 8 gemas de ovo
- 40 g cacau em pó s/ açúcar
- 620 g leite
- ¼ c. chá de sal
- 620 g natas, min. 30% de gordura
Xarope de whisky
- 120 g whisky (ver dica)
- 100 g açúcar
- 20 g água
-
30
g xarope de ácer (volitelně)
nebo 30 g mel (volitelně) - 1 pitada de sal
- 1 pitada de canela em pó
- ½ c. chá de extrato de baunilha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2027.4 kJ / 484.6 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 32.7 g
- Nasycený tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 154.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de cebola com massa-mãe
9h 15min
Macarons de morango
Žádné hodnocení
Croquetes recheados
2h 30 min
Cacete com massa-mãe
21 Std. 30 Min
Quebra-nozes
Žádné hodnocení
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pães de raiz recheados
Žádné hodnocení
Pão de cerveja
1h 15 min
Tarteletes cappuccino
1 Std. 40 Min
Doce branco com ameixa
4h
Biscotti
2h 30 min
Panettone com chocolate e laranja
2u. 45min