Gelado de chocolate com piripíri e xarope de whisky

Gelado de chocolate com piripíri e xarope de whisky

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 14hod. 20min.
10 doses

Suroviny

Gelado de chocolate
  • açúcar
    150 g
  • piripíri (ver dica)
    1
  • chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
    100 g
  • gemas de ovo
    8
  • cacau em pó s/ açúcar
    40 g
  • leite
    620 g
  • sal
    ¼ c. chá de
  • natas, min. 30% de gordura
    620 g
Xarope de whisky
  • whisky (ver dica)
    120 g
  • açúcar
    100 g
  • água
    20 g
  • xarope de ácer (volitelně)
    30 g
    30 g mel
  • sal
    1 pitada de
  • canela em pó
    1 pitada de
  • extrato de baunilha
    ½ c. chá de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 154.1 mg
Protein 6.7 g
Kalorie 2027.4 kJ / 484.6 kcal
Tuk 32.7 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 19.3 g
Sacharidy 37.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...