Gelado de chocolate com piripíri e xarope de whisky
TM6

Gelado de chocolate com piripíri e xarope de whisky

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Gelado de chocolate

  • 150 g açúcar
  • 1 piripíri (ver dica)
  • 100 g chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
  • 8 gemas de ovo
  • 40 g cacau em pó s/ açúcar
  • 620 g leite
  • ¼ c. chá de sal
  • 620 g natas, min. 30% de gordura

Xarope de whisky

  • 120 g whisky (ver dica)
  • 100 g açúcar
  • 20 g água
  • 30 g xarope de ácer (volitelně)
    nebo 30 g mel (volitelně)
  • 1 pitada de sal
  • 1 pitada de canela em pó
  • ½ c. chá de extrato de baunilha

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
2027.4 kJ / 484.6 kcal
Protein
6.7 g
Sacharidy
37.5 g
Tuk
32.7 g
Nasycený tuk
19.3 g
Vláknina
2.7 g
Sodík
154.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty