Zařízení & příslušenství
Japansk ostekake
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
8 porsjoner
Suroviny
-
smør til smøring
-
kremost romtemperert, delt i biter250 g
-
vegetabilsk olje80 g
-
finkornet sukker150 g
-
melk120 g
-
egg separerte, romtempererte6
-
sitronsaft, ferskpresset40 g
-
maismel60 g
-
vann, kokende til steking
-
melis til dryssing
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
175.7 mg
Protein
8.7 g
Kalorie
1581.3 kJ /
376.5 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
28.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Smak av Japan
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Žádné hodnocení
Vegansk kokosnøttkake
Žádné hodnocení
Schiacciata (dessertpizza)
Žádné hodnocení
Scones med frukt
30min.
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Žádné hodnocení
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Žádné hodnocení
Appelsinkake med krydret sirup
Žádné hodnocení
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Žádné hodnocení
Sukkerfritt bananbrød
1hod. 15min.
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Žádné hodnocení
Søtpotet Donuts
Žádné hodnocení
Gulrot- og eplekake
1hod. 30min.