Japansk ostekake

Japansk ostekake

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
8 porsjoner

Suroviny

  • smør til smøring
  • kremost romtemperert, delt i biter
    250 g
  • vegetabilsk olje
    80 g
  • finkornet sukker
    150 g
  • melk
    120 g
  • egg separerte, romtempererte
    6
  • sitronsaft, ferskpresset
    40 g
  • maismel
    60 g
  • vann, kokende til steking
  • melis til dryssing

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 175.7 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 1581.3 kJ / 376.5 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 28.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše