
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
nebo 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve (susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 756.7 kcal / 3168 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 115 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 1044.7 mg
Alternativní recepty
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1hod.
Sebzeli Tavuk Fricasse
2hod.
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Tavuk ve Körili Mercimek
35min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9hod. 15min
Çikolata ve Kabaklı Kek
1hod. 25min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1hod. 30min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1hod. 25min
Orman Kebabı
1hod.