Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
nebo 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 115 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1044.7 mg
Alternativní recepty
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min
Tavuk Suyu
1ωρ. 10 λεπτ.
Ton Balıklı Sebze Noodle
Žádné hodnocení
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Žádné hodnocení
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Žádné hodnocení
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 Std. 25 Min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6h 30min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 Min
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min
Etli Fajita
40 Min