Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g su
- 800 g balık fileto, derili ya da derisiz (ör. 2-2,5 cm kalınlığında somon veya levrek), her biri yakl.150 g
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 943 kJ / 226 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 0.1 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Buharda Pişmiş Somon
30 Min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 godz. 25 min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 Min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 Min
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2h
Hamsi Buğulama
40min
Domates Soslu Patatesli Balık
50 Min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 Min