Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g şeker
- 100 g espresso, demlenmiş ve soğutulmuş
- 1 tk limon suyu (bk. Öneriler)
- 30 g tereyağı, soğuk, tek parça (yaklaşık 6 x 4 x 1 cm)
- 130 g krema, en az %30 yağ içeren
- 1000 g su
- 1 yk sirke
- Nutriční hodnoty
- na 1 kavanoz
- Kalorie
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 254 g
- Tuk
- 66 g
- Nasycený tuk
- 45 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 110 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Profiterol (Pastacı Kremalı)
2h 45 min
Elmalı Bar
1 Std. 20 Min
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5 Std. 30 Min
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2 Std.
Sünger Kek (Pandispanya)
1 Std. 50 Min
Karamel Sos
1 Std. 30 Min
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Keine Bewertungen
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
Keine Bewertungen
Çiğ Köfte (3 porsiyon)
1 godz. 45 min
Frambuaz Soslu Kinoalı Tatlı
2 Std.
Kıvrık Elmalı Kek
1 Std. 20 Min
Profiterol
2 godz. 15 min