Zařízení & příslušenství
Espressolu Karamel Sos
Příprava 10min.
Celkový 45min.
1 kavanoz
Suroviny
-
şeker250 g
-
espresso, demlenmiş ve soğutulmuş100 g
-
limon suyu (bk. Öneriler)1 tk
-
tereyağı soğuk, tek parça (yaklaşık 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
krema, en az %30 yağ içeren130 g
-
su1000 g
-
sirke1 yk
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kavanoz
Sodík
110 mg
Protein
3 g
Kalorie
6831 kJ /
1631 kcal
Tuk
66 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
45 g
Sacharidy
254 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM6 MODLARIYLA LEZİZ TATLILAR
9 recepty/-ů
Turecko
Turecko
Mohlo by se vám také líbit...
Vanilya Şurubu
30min.
Limon Kreması (Lemon Curd)
20min.
Sıvı Karamel
35min.
Karamel Şekerlemesi
2hod.
Vegan Mayonez
15min.
Krem Karamel (Flan)
2hod. 45min.
Taze Makarna Hamuru
1hod.
Yer Fıstığı Şekerlemesi
1hod. 30min.
Ballı Cheesecake
4hod. 20min.
Karamel Sos
1hod. 30min.
Vanilyalı Dondurma ve Çikolata Soslu Profiterol
2hod. 15min.
Bitter Çikolatalı ve Portakallı Mus
8hod. 50min.