
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pişirmeden 2 gün önce - salamura
- 1 hindi (6.5-8 kg)
- 1150 g su hindiyi kaplamak için ekstra su
- 340 g deniz tuzu iri taneli, iyotsuz
- 280 g esmer şeker
- 230 g bal
- 85 g yenibahar tane
- 60 g sarı hardal tohumu
- 60 g tane karabiber
- 16 adet karanfil
- 8 adet yıldız anason
- 8 adet kuru defne yaprağı
- 15 adet kakule
- 290 g soğan dörde bölünmüş
- 30 - 40 g zencefil, taze kök ince dilimlenmiş
- 3 çubuk tarçın
- 2 portakal dilimlenmiş
Fırınlanmış Hindi
- 230 g tereyağı parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 800 g beyaz şarap
- 1 tk tuz
- 1 tk karabiber
- 170 g havuç parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 280 g soğan sekize bölünmüş
-
280
g kereviz kökü parçalara bölünmüş (4-5 cm)
nebo kereviz sapı - 120 g tereyağı yumuşak
Sebzeli Gravy Sos
- 100 g un
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 802 kcal / 3356 kJ
- Protein
- 86 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Sodík
- 563 mg
Alternativní recepty
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1hod. 20min
Caprese Wrap
10min
Vietnam Usulü Yumurtalı Kahve
10min
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Žádné hodnocení
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6hod. 30min
Vanilyalı Yoğurt
12hod. 20min
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Žádné hodnocení
Tereyağlı Krema
10min
Bearnez Sos
15min
Fırınlanmış Sebzeler Yatağında Yumurta
Žádné hodnocení
Altın Süt
10min