Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 490 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
nebo 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Tomato Topping
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 350 g plum tomatoes, ripe, quartered
- 6 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches dried oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 906.3 kJ / 216.6 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 434.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetable Salt
5 Min
Rainbow Yogurt Parfait
20 Min
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
Brak ocen
Peanut Milk and Patties
8u. 55min
Lasagne Bolognese
1h 45min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 Std.
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 Std. 15 Min
Herby potato salad with crisp topping
50min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min