Zařízení & příslušenství
Gluten-free Bruschetta
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
8 portions
Suroviny
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
434.9 mg
Protein
3.5 g
Kalorie
906.3 kJ /
216.6 kcal
Tuk
6.2 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
35.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Free From
76 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min.
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min.
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1hod. 10min.
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min.
Buckwheat and Asparagus Risotto
2hod.
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1hod. 40min.
Gluten-free Butter Biscuits
1hod.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1hod.
Gluten-free mini pizzas
2hod.
Gluten-free Artisan Bread
2hod. 30min.
Salmorejo
30min.
Salted Caramel Basque Cheesecake
13hod. 10min.