Gluten-free Bruschetta

Gluten-free Bruschetta

4.5 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
8 portions

Suroviny

Gluten-free Bread
  • buckwheat grains
    80 g
  • water
    490 g
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
    15 g fresh yeast, crumbled
  • brown sugar
    1 tsp
  • gluten-free bread flour plus extra for dusting
    250 g
  • olive oil
    15 g
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
Tomato Topping
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • plum tomatoes ripe, quartered
    350 g
  • fresh basil leaves plus extra for garnishing
    6
  • fine sea salt
    2 pinches
  • dried oregano
    2 pinches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 434.9 mg
Protein 3.5 g
Kalorie 906.3 kJ / 216.6 kcal
Tuk 6.2 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 35.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...