Zařízení & příslušenství
Gluten-free Bruschetta
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
8 portions
Suroviny
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
434.9 mg
Protein
3.5 g
Kalorie
906.3 kJ /
216.6 kcal
Tuk
6.2 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
35.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Free From
76 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Strawberry Lemonade
10min.
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20min.
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min.
Bruschetta
3hod.
Orange and Pear Pavlova
5hod.
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min.
Pink Lemonade
30min.
Mulled Wine
30min.
Elderflower Basil Gin Fizz
10min.
Pico de Gallo
5min.
Stracciatella Soup
30min.
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1hod. 5min.