Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 490 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
nebo 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Tomato Topping
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 350 g plum tomatoes, ripe, quartered
- 6 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches dried oregano
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 906.3 kJ / 216.6 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 434.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Celeriac Remoulade (TM6)
Žádné hodnocení
Buckwheat Crispbread
1 godz. 30 min
Hot White Wine Punch with Cranberries
30 min
Lemon Peel Pound Cake
1h 50 min
Salt-free arrabbiata sauce
25min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Rudolph's Mocktail
30 min
Peanut Butter Cheesecake Dip
5 Min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2h
Sticky Buns
3 Std. 45 Min
Seeded Protein Crackers
30 min