
Zařízení & příslušenství
Gluten-free Bruschetta
Příprava 20min
Celkový 3hod.
8 portions
Suroviny
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
216.6 kcal /
906.3 kJ
Protein
3.5 g
Tuk
6.2 g
Sacharidy
35.3 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sodík
434.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Free From
76 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko