Gluten-free Bruschetta
TM6

Gluten-free Bruschetta

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Gluten-free Bread

  • 80 g buckwheat grains
  • 490 g water
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
    nebo 15 g fresh yeast, crumbled
  • 1 tsp brown sugar
  • 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
  • 15 g olive oil
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste

Tomato Topping

  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil
  • 350 g plum tomatoes, ripe, quartered
  • 6 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 pinches dried oregano

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
906.3 kJ / 216.6 kcal
Protein
3.5 g
Sacharidy
35.3 g
Tuk
6.2 g
Nasycený tuk
0.9 g
Vláknina
3 g
Sodík
434.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty