Gluten-free Bruschetta

Gluten-free Bruschetta

4.7 3 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod.
8 portions

Suroviny

Gluten-free Bread
  • buckwheat grains
    80 g
  • water
    490 g
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
    15 g fresh yeast, crumbled
  • brown sugar
    1 tsp
  • gluten-free bread flour plus extra for dusting
    250 g
  • olive oil
    15 g
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
Tomato Topping
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • plum tomatoes ripe, quartered
    350 g
  • fresh basil leaves plus extra for garnishing
    6
  • fine sea salt
    2 pinches
  • dried oregano
    2 pinches

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 216.6 kcal / 906.3 kJ
Protein 3.5 g
Tuk 6.2 g
Sacharidy 35.3 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sodík 434.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...