Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 1 ½ heaped tsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 20 g lemon juice
- 50 g olive oil
- 250 g sunflower oil
- 5 tinned anchovies, drained
- 2 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 40 g red onion, halved
- 3 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 5 fresh chives, halved
- 5 g fresh parsley leaves
- 12 quail eggs
- 750 g potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)
- 500 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2601 kJ / 628 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 56 g
Alternativní recepty
Steamed Sprouts and Cauliflower
20min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Boiled Eggs
20min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Minced raw meat
35min
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25 Min