Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 1 ½ heaped tsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 20 g lemon juice
- 50 g olive oil
- 250 g sunflower oil
- 5 tinned anchovies, drained
- 2 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 40 g red onion, halved
- 3 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 5 fresh chives, halved
- 5 g fresh parsley leaves
- 12 quail eggs
- 750 g potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)
- 500 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2601 kJ / 628 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 56 g
Alternativní recepty
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Sweet Black Sticky Rice
13h
Crab Briks
35min
Creamy French Dressing
5min
Marinated Peppers
55 Min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 Min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 Std. 40 Min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 Std. 35 Min