Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm) (volitelně)
- 200 g di gambi di sedano a pezzi
- 250 g di carote a pezzi
- 100 g di cipolle a metà
- 100 g di pomodori a pezzi
- 150 g di zucchine a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di funghi freschi
- 1 foglia di alloro (volitelně)
- 6 rametti di erbe aromatiche fresche miste (es. basilico, rosmarino, salvia...), le foglioline e gli aghi lavati ed asciugati
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di sale grosso
- 30 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ricetta completa
- Kalorie
- 2226 kJ / 533 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 18.4 g
Alternativní recepty
Purè di patate
45 min
Confettura classica
55min
Dado vegetale
1 godz.
Maionese
5min
Besciamella
15 menit
Besciamella
15 menit
Maionese
10min
Pesto alla genovese
20 min
Confettura di fragole classica
1h 5 min
Impasto per pizza
1 godz.
Marmellata con zucchero gelificante
30min
Cotechino e lenticchie
1 godz.