Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Honey
- 250 g honey (see Tips)
Cake layers
- 100 g walnuts
- 120 g caster sugar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 60 g pouring (whipping) cream
- 1 egg
- 530 g plain flour
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp cocoa powder
- 2 pinches sea salt
Rum
- 120 g water
- 30 g rum
Caramel icing
- 270 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 400 g tinned caramel (see Tips)
Assembley
- plain flour, to dust
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2260.2 kJ / 540.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 60.6 g
- Tuk
- 30.8 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 136 mg
Alternativní recepty
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2h
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Ruby and strawberry bonbons
1h 40min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15 min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Scroll bundt cake
2u. 40min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20 min
Polish crêpes
3 godz. 35 min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15 min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Neapolitan pizza
1h 30min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10 min