
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 gelatine leaves
- chilled water to soak
- 24 sponge fingers (approx. 250 g)
Custard filling
- 4 eggs separated
- 175 g sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 250 g milk
- 500 g pouring (whipping) cream
Raspberry jelly
- 1 ½ gelatine leaves
- chilled water to soak
- 100 g frozen raspberries
- 100 g water
- 50 g caster sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 522.7 kcal / 2187.1 kJ
- Protein
- 12.5 g
- Tuk
- 29.6 g
- Sacharidy
- 53.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Sodík
- 149.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Honey cake
49hod. 30min
Hojicha Canelé
1hod. 20min
Asturian rice pudding
1hod.
Spiced Polish Christmas cake
99hod. 30min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50min
Artisan potato bread
2hod. 5min
Lemon and white chocolate lava cakes
30min
Lamington swiss roll
25hod. 40min
Egg White Chocolate Cake
50min
Cherry and peach loaf
1hod. 55min
Crème pâtissière
15min
Dani Valent's Basque cheesecake
2hod. 10min