Charlotte Russe
TM6

Charlotte Russe

4.4 (16 hodnocení)

Suroviny

  • 8 gelatine leaves
  • chilled water, to soak
  • 24 sponge fingers (approx. 250 g)

Custard filling

  • 4 eggs, separated
  • 175 g sugar
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 250 g milk
  • 500 g pouring (whipping) cream

Raspberry jelly

  • 1 ½ gelatine leaves
  • chilled water, to soak
  • 100 g frozen raspberries
  • 100 g water
  • 50 g caster sugar

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2187.1 kJ / 522.7 kcal
Protein
12.5 g
Sacharidy
53.1 g
Tuk
29.6 g
Nasycený tuk
16.8 g
Vláknina
1.1 g
Sodík
149.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty