Zařízení & příslušenství
Charlotte Russe
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
8 portions
Suroviny
-
gelatine leaves8
-
chilled water to soak
-
sponge fingers (approx. 250 g)24
Custard filling
-
eggs separated4
-
sugar175 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk250 g
-
pouring (whipping) cream500 g
Raspberry jelly
-
gelatine leaves1 ½
-
chilled water to soak
-
frozen raspberries100 g
-
water100 g
-
caster sugar50 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
149.8 mg
Protein
12.5 g
Kalorie
2187.1 kJ /
522.7 kcal
Tuk
29.6 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
16.8 g
Sacharidy
53.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Retro
15 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Triple chocolate layer cake
5hod. 20min.
Black forest cake
5hod.
Pistachio cream
15min.
Sweet Pastry Tartlets
1hod. 45min.
Pizza in Bianco
1hod. 20min.
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2hod. 10min.
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6hod. 10min.
Hojicha Canelé
1hod. 20min.
Quince crumble
1hod. 25min.
Sweet monkey bread
3hod.
Choux Pastry
2hod.
Apricot Jam
40min.