Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 gelatine leaves
- chilled water, to soak
- 24 sponge fingers (approx. 250 g)
Custard filling
- 4 eggs, separated
- 175 g sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 250 g milk
- 500 g pouring (whipping) cream
Raspberry jelly
- 1 ½ gelatine leaves
- chilled water, to soak
- 100 g frozen raspberries
- 100 g water
- 50 g caster sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2187.1 kJ / 522.7 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 53.1 g
- Tuk
- 29.6 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 149.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
Non-alcoholic Christmas punch
10min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 Std.
Spiced Polish Christmas cake
99u. 30min
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Passionfruit and macadamia truffles
3h 30min
Mixed berry jam tart
2 Std. 35 Min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Mini Classic Polish "torts"
2h 30min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27hod.
Boston Bun
2h 45min