
Zařízení & příslušenství
Charlotte Russe
Příprava 20min
Celkový 3hod.
8 portions
Suroviny
-
gelatine leaves8
-
chilled water to soak
-
sponge fingers (approx. 250 g)24
Custard filling
-
eggs separated4
-
sugar175 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk250 g
-
pouring (whipping) cream500 g
Raspberry jelly
-
gelatine leaves1 ½
-
chilled water to soak
-
frozen raspberries100 g
-
water100 g
-
caster sugar50 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
522.7 kcal /
2187.1 kJ
Protein
12.5 g
Tuk
29.6 g
Sacharidy
53.1 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
16.8 g
Sodík
149.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Retro
15 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland