Charlotte Russe

Charlotte Russe

4.2 20 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
8 portions

Suroviny

  • gelatine leaves
    8
  • chilled water to soak
  • sponge fingers (approx. 250 g)
    24
Custard filling
  • eggs separated
    4
  • sugar
    175 g
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • milk
    250 g
  • pouring (whipping) cream
    500 g
Raspberry jelly
  • gelatine leaves
    1 ½
  • chilled water to soak
  • frozen raspberries
    100 g
  • water
    100 g
  • caster sugar
    50 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 149.8 mg
Protein 12.5 g
Kalorie 2187.1 kJ / 522.7 kcal
Tuk 29.6 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 16.8 g
Sacharidy 53.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...