Ciambella salata speck e scamorza

Ciambella salata speck e scamorza

4.7 195 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 50min
6 porzioni

Suroviny

  • burro q.b.
  • fili di erba cipollina fresca
    10
  • di latte
    150 g
  • di olio di semi di girasole
    120 g
  • uova
    3
  • di farina tipo 00 + q.b.
    270 g
  • di lievito istantaneo per torte salate
    1 bustina
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di speck a cubetti
    100 g
  • di scamorza a cubetti
    150 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 534.7 kcal / 2236.8 kJ
Protein 21.6 g
Tuk 34.7 g
Sacharidy 36.4 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sodík 839.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...