Ciambella salata speck e scamorza

Ciambella salata speck e scamorza

4.6 235 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 porzioni

Suroviny

  • burro q.b.
  • farina tipo 00 q.b.
  • 10 fili di erba cipollina fresca
  • 150 g di latte
  • 120 g di olio di semi di girasole
  • 3 uova
  • 270 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
  • 150 g di scamorza a cubetti
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 100 g di speck a cubetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 839.3 mg
Protein 21.6 g
Kalorie 2236.8 kJ / 534.7 kcal
Tuk 34.7 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sacharidy 36.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...