Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 80 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 10 g di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di mozzarella a metà
- 120 g di passata di pomodoro
- sale, a piacere
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4297 kJ / 1027 kcal
- Protein
- 37.9 g
- Sacharidy
- 123.6 g
- Tuk
- 41.2 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Piadina sfogliata (1 porzione)
40min
Pizza 'nduja e caciocavallo
9h
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Pane bianco
3h
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min
Pizza diavola
1h 45min
Pizza romana bianca
6h 30min
Pizza con salame piccante
2 godz.
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min
Pizza napoletana
9h