Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di acqua
- 350 g di fave secche bianche, lasciate in ammollo in acqua fredda per 12 ore
- 600 g di cicoria (o tarassaco)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 22.7 g
Alternativní recepty
Ceci in umido
1h 30min
Cime di rapa stufate
55min
Crema di fave al finocchietto
50min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Tiella barese
1 godz.
Incapriata di fave e zucchine
6h
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5 min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Pettole pugliesi
3h
Focaccia barese
2h 55min