Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di acqua
- 350 g di fave secche bianche, lasciate in ammollo in acqua fredda per 12 ore
- 600 g di cicoria (o tarassaco)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 25.6 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 22.7 g
Alternativní recepty
Ceci in umido
1 godz. 30 min
Cime di rapa stufate
55min
Cicorie stufate
35min
Crema di fave al finocchietto
50min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Cartellate
1hod. 5min
Incapriata di fave e zucchine
6 godz.
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Pettole pugliesi
3h
Pasticciotti leccesi
1 godz. 15 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min