
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di acqua
- 350 g di fave secche bianche, lasciate in ammollo in acqua fredda per 12 ore
- 600 g di cicoria (o tarassaco)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 496 kcal / 2076 kJ
- Protein
- 25.6 g
- Tuk
- 22.7 g
- Sacharidy
- 50.5 g
Alternativní recepty
Pitta rustica salentina
1hod. 40min
Pucce
7hod.
Incapriata di fave e zucchine
6hod.
Pasticcio altamurano
3hod. 30min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1hod. 5min
Ceci in umido
1hod. 30min
Pasticciotti leccesi
1hod. 15min
Pettole pugliesi
3hod.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Calzone pugliese alle cipolle
2hod. 30min
Crema di fave al finocchietto
50min
Focaccia barese
2hod. 55min