Zařízení & příslušenství
Jamur Isi Bayam dan Parmesan
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porsi
Suroviny
-
keju Parmesan potong kecil-kecil (3 cm)60 g
-
jamur kancing segar ukuran besar (sekitar 400 g)16
-
siung bawang putih sesuai selera2 - 3
-
minyak zaitun20 g
-
daun bayam, beku dicairkan dan diperas airnya300 g
-
crème fraîche, min 30% lemak60 g
-
thyme kering¼ sdt
-
garam laut½ sdt
-
lada hitam bubuk2 jumput
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsi
Protein
6 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tuk
11 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rendah Karbohidrat
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kimchi Sawi Putih
86hod.
Bruschetta
3hod.
Devilled Eggs
Žádné hodnocení
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Galette Tomat dengan Ampas Almond
Žádné hodnocení
Tumis Udang
15min.
Patty Kepiting
Žádné hodnocení
Caesar Salad
30min.
Salad Buncis dan Kalkun Hangat
Žádné hodnocení
Tomat Isi Tuna
Žádné hodnocení
Scallops dengan Parsnip Pure dan Remah Pancetta
Žádné hodnocení