Jamur Isi Bayam dan Parmesan

Jamur Isi Bayam dan Parmesan

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porsi

Suroviny

  • keju Parmesan potong kecil-kecil (3 cm)
    60 g
  • jamur kancing segar ukuran besar (sekitar 400 g)
    16
  • siung bawang putih sesuai selera
    2 - 3
  • minyak zaitun
    20 g
  • daun bayam, beku dicairkan dan diperas airnya
    300 g
  • crème fraîche, min 30% lemak
    60 g
  • thyme kering
    ¼ sdt
  • garam laut
    ½ sdt
  • lada hitam bubuk
    2 jumput

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Protein 6 g
Kalorie 536 kJ / 128 kcal
Tuk 11 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše