Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g passas de uva
- 50 g vinho do Porto
Massa
- 200 g leite
- 100 g manteiga cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco ( 8 g aprox.) - 2 ovos
- 600 g farinha tipo 65
-
100
g açúcar
nebo 100 g açúcar mascavado - 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g avelã
- 150 g chocolate
- 200 g maçã s/ casca e s/caroço, cortada em pedaços
-
50
g açúcar
nebo 50 g açúcar mascavado - 2 c. chá de canela em pó
Montagem
- Natas q.b. p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3111.4 kJ / 743.6 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 105.6 g
- Tuk
- 30.7 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 325.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscoitos com casca de banana
1 Std. 30 Min
Bolo-rei escangalhado
6h
Pãezinhos de queijo
2 Std.
Rolos de queijo e bacon
1 Std. 20 Min
Rabanadas a vapor
1h
Segredinhos
40min
Vulcão de chocolate a vapor
50min
Brioche de abóbora
2 Std.
Caracóis com recheio de maçã com crumble
1 Std. 45 Min
Petits gâteaux de chocolate e amêndoa
45min
Colchão de noiva
1sa 10 dk
Creme pasteleiro
15 Min