Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spaetzle
- 450 g un
- 1 tk tuz, Spatzle'leri pişireceğiniz su için ekstra 2 tk tuz
- 225 g yumurta (yakl. 4 orta boy yumurta)
- 225 g su, Spatzle'leri pişirmek için ekstra 3 litre su
- 2000 g soğuk su, pişen Spaetzle'leri soğutmak için
- 1 yk zeytinyağı
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Birleştirme
- 40 g zeytinyağı
- 100 g soğan, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 400 g hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz, şeritler halinde kesilmiş (3 x 1 cm)
- 250 g kültür mantarı, küçükler dörde büyükler altıya bölünmüş
- 150 g su
- 200 g krema
- 15 g mısır nişastası
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 2 tk hardal
- 50 - 60 g tereyağı, parçalara bölünmüş, damak tadına göre
- 10 - 15 sap frenk soğanı, ince doğranmış
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2521 kJ / 600 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 773 mg
Alternativní recepty
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1h 20 min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15min
Cosmopolitan
5min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Karışık Sebzeli Vejetaryen Fideua
Žádné hodnocení
Vejetaryen Pizza
Žádné hodnocení
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Kepekli Bulgur Salatası
40min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1h 10min
Rokalı Pesto
10min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45min
Etli Taze Fasulye
1h 10min