Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g su
- 130 havuç, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 60 g kereviz, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 25 g maydanoz yaprağı, taze veya kereviz yaprakları
-
½
küp tavuk bulyon (0.5 lt için) (volitelně)
nebo 1 tepeleme tk bulyon ezmesi, ev yapımı (volitelně) - 600 g tavuk göğsü, derisiz, şeritler halinde kesilmiş (5 cm x 2 cm)
- ½ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- ¼ tk taze toz biber, damak tadına göre ekstra biber
- 150 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g un
- 100 g krema
- 1 tk Worcestershire sosu (volitelně)
- 1 tk limon suyu
- 30 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4h
Yoğunlaştırılmış Şekerli Süt
35 Min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Kremalı Mantar Çorbası
20 min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Žádné hodnocení
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Žádné hodnocení
Patates Graten
1h 10min
Tavuklu ve Körili Darı
Žádné hodnocení
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min
Kıymalı Kabak Graten
50min
Bolonez Soslu Lazanya
2h 30 min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30min