
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g su
- 130 havuç küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 60 g kereviz küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 25 g maydanoz yaprağı, taze veya kereviz yaprakları
-
½
küp tavuk bulyon (0.5 lt için) (volitelně)
nebo 1 tepeleme tk bulyon ezmesi, ev yapımı (volitelně) - 600 g tavuk göğsü, derisiz şeritler halinde kesilmiş (5 cm x 2 cm)
- ½ tk tuz damak tadına göre ekstra tuz
- ¼ tk taze toz biber damak tadına göre ekstra biber
- 150 g beyaz mantar dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g un
- 100 g krema
- 1 tk Worcestershire sosu (volitelně)
- 1 tk limon suyu
- 30 g tereyağı küçük parçalara bölünmüş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 342 kcal / 1432 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tavuklu ve Körili Darı
35min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55min
Körili Tavuklu Wrap
50min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45min
Kremalı Mantarlı Et
1hod. 10min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1hod. 5min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1hod. 25min