Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g su
- 130 havuç, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 60 g kereviz, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 25 g maydanoz yaprağı, taze veya kereviz yaprakları
-
½
küp tavuk bulyon (0.5 lt için) (volitelně)
nebo 1 tepeleme tk bulyon ezmesi, ev yapımı (volitelně) - 600 g tavuk göğsü, derisiz, şeritler halinde kesilmiş (5 cm x 2 cm)
- ½ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- ¼ tk taze toz biber, damak tadına göre ekstra biber
- 150 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g un
- 100 g krema
- 1 tk Worcestershire sosu (volitelně)
- 1 tk limon suyu
- 30 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1h 25min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Patates Püresi
50min
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45min
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1h 15 min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1h
Labne peynirli ve mantarlı penne
45min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45min
Sebzeli Tavuk
45min