Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g su
- 600 g patates, küp küp kesilmiş (3 cm)
- zeytinyağı, yağlamak için
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)
- 1 limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)
- ½ tk tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 10 g tereyağı
- 300 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0,5 cm)
- 50 g sek beyaz şarap
- 50 g krema
- 200 g labne peynir
- 2 tutam toz muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tart Hamuru
10 λεπτ.
Bolonez Soslu Lazanya
2h 30 min.
Bolonez Sos
1h 5min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30 min.
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30 min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Kabak Lazanya
45 min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1h
Beşamel Sos
15min