
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g su
- 600 g patates küp küp kesilmiş (3 cm)
- zeytinyağı yağlamak için
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 120-200 gr, kalınlık yakl. 2 cm)
- 1 limonun suyu ve kabuğunun ince rendesi (sadece sarı kısmı)
- ½ tk tuz ekstra 2-3 tutam tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- 100 g soğan ikiye bölünmüş
- 10 g tereyağı
- 300 g beyaz mantar dilimlenmiş (0,5 cm)
- 50 g sek beyaz şarap
- 50 g krema
- 200 g labne peynir
- 2 tutam toz muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 660 kcal / 2763 kJ
- Protein
- 45 g
- Tuk
- 48 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tempura Sebzeler
40min
Tavuklu Buddha Bowl
1hod.
Rozbif
5hod. 30min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1hod. 20min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Žádné hodnocení
Salatalık ve Kişnişli Smoothie
Žádné hodnocení
Çikolatalı Fondan
40min
Kremalı Mantar Çorbası
20min
Kremalı sebzeli tavuk
50min