Ertesuppe

Ertesuppe

5.0 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 9hod. 15min.
6 porsjoner

Suroviny

  • erter, tørkede
    250 g
  • vann
    1400 g
  • gulrøtter delt i biter (ca. 5 cm)
    200 g
  • løk delt i 2
    280 g
  • hvitløksfedd
    1
  • stangselleri
    100 g
  • olivenolje
    20 g
  • grønnsaksbuljong terninger (til 0.5 l)
    2
    2 ss grønnsaksfond
  • timian, tørket
    2 ts
  • salt pluss ekstra etter smak
    1 ts
  • pepper, malt etter smak

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 445.9 mg
Protein 11.2 g
Kalorie 901 kJ / 215.3 kcal
Tuk 3.9 g
Vláknina 13.1 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 2.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše