Kompatibilní verze
Dwukolorowy budyń kakaowo-truskawkowy
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Budyń kakaowy
- 1000 g mleka
- 75 - 100 g cukru (patrz wariant)
- 40 - 50 g skrobi ziemniaczanej
- 30 g kakao naturalnego, niesłodzonego
- 2 jajka
Budyń truskawkowy
-
400 - 500
g truskawek, świeżych
nebo 400 - 500 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych - 500 g mleka
- 50 - 75 g cukru (patrz wariant)
- 40 - 50 g skrobi ziemniaczanej
- 2 jajka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 600.6 kJ / 143.6 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 56.9 mg
Alternativní recepty
Kasza manna; Śmietanowy sos truskawkowy
20 min
Kisiel cytrynowy
10min
Kasza manna
15 min
Ryż na mleku; Karmelizowane jabłka z cynamonem
40 Min
Ryż na mleku z sosem truskawkowym
40 Min
Kisiel
10min
Ryż na mleku z musem malinowym
1h 5min
Malinowa kasza manna z sosem waniliowym
30 min
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
25 min
Budyń czekoladowy
10min
Gęsty budyń – 600 g
15 min
Jaglanka czekoladowo-waniliowa (à la Monte®)
45 Min