Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 150 g białej cebuli, przekrojonej na pół
- 100 - 150 g czerwonej cebuli, przekrojonej na pół
- 250 g mąki pszennej
- 140 g wody
- 30 g oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka soli
- 4 łyżki śmietany, 18% tłuszczu (ok. 100 g)
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- szczypiorek, świeży, posiekany, do posypania
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1459.1 kJ / 348.7 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 54.2 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 597.5 mg
Alternativní recepty
Hiszpańska tortilla z boczkiem i serem
50min
Gratin z ziemniaków i selera
1h 10min
Galette z krojonymi ziemniakami i porem (TM6)
1 Std. 20 Min
Ziemniaczana tortilla na parze (TM6)
45 min
Chrupiący placek z cebulą (flammkuchen) (TM6)
1h
Bieszczadzkie fuczki z cebulą
45 min
Jajka po szkocku
1h 25min
Quiche z resztkami serów
1 Std. 50 Min
Pizza z serem pleśniowym, gruszkami i orzechami włoskimi
3 Std. 35 Min
Quiche z resztkami sera i wędlin
40 min
Focaccia ziemniaczana z szynką i serem
2 Std. 50 Min
Pizza w stylu chicagowskim (Chicago deep dish pizza)
1 godz. 35 min