Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 10 g boter, om in te vetten
- 100 g bloem, bij voorkeur gezeefd en 1 el om de vorm te bestuiven
- 20 g ongezoete cacaopoeder, bij voorkeur gezeefd
- 150 g donkere chocolade, in stukken
- 550 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 80 g poedersuiker
- 400 g amarena kersen, op siroop (nettogewicht 220 g, bewaar de siroop)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2328 kJ / 554 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hersenen cupcakes
1h 40min
Glazuur
5 min
Kerstman macarons
3h 20min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 godz. 30 min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min
Paashaas macarons
Žádné hodnocení
Glutenvrije frambozen rolgebak
Žádné hodnocení
Buikmannetjes
1h 30min
Half bolletje vanille en karamel
Žádné hodnocení
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
De wafels van de foor
3 godz.