
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 10 g boter om in te vetten
- 100 g bloem bij voorkeur gezeefd en 1 el om de vorm te bestuiven
- 20 g ongezoete cacaopoeder bij voorkeur gezeefd
- 150 g donkere chocolade in stukken
- 550 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 80 g poedersuiker
- 400 g amarena kersen, op siroop (nettogewicht 220 g, bewaar de siroop)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 554 kcal / 2328 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 56 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5hod. 50min
Kerstman macarons
3hod. 20min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1hod. 5min
Kalfszwezerik met lente-uien
Žádné hodnocení
Mini Fougasse
Žádné hodnocení
Karameltaart
3hod. 50min
Caramel vanille bourbon saus
Žádné hodnocení
Worteltaart
2hod.
Chocoladetaart en gezouten karamel
3hod. 15min
Tomatenmannetjes
Žádné hodnocení
Chocoladetruffels
2hod. 45min
Koffielikeur
40min