Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel

Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel

3.8 5 rating
Příprava 30min.
Celkový 6hod.
10 porties

Suroviny

Pavlova-krans
  • suiker
    250 g
  • eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur
    200 g
  • azijn
    1 tl
  • natuurlijk vanille-extract
    1 tl
  • maïzena (zetmeel)
    10 g
Frambozencoulis
  • frambozen
    200 g
    200 g diepgevroren frambozen
  • suiker
    100 g
  • citroensap
    20 g
Slagroom en opbouw
  • opklopbare room, 30-40% V.G.
    500 g
  • granaatappel ontpit
    1
  • kleine vijgen (volitelně)
    2 - 4
  • verse muntblaadjes
    2 takjes

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 54.4 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 1500.1 kJ / 358.5 kcal
Tuk 19.1 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 11.5 g
Sacharidy 45.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...