Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
TM6 TM5 TM31

Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel

3.5 (4 hodnocení)

Suroviny

Pavlova-krans

  • 250 g suiker
  • 200 g eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur
  • 1 tl azijn
  • 1 tl natuurlijk vanille-extract
  • 10 g maïzena (zetmeel)

Frambozencoulis

  • 200 g frambozen
    nebo 200 g diepgevroren frambozen, 1 uur op kamertemperatuur ontdooid
  • 100 g suiker
  • 20 g citroensap

Slagroom en opbouw

  • 500 g opklopbare room, 30-40% V.G.
  • 2 - 4 kleine vijgen (volitelně)
  • 1 granaatappel, ontpit
  • 2 takjes verse muntblaadjes

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
1500.1 kJ / 358.5 kcal
Protein
4.1 g
Sacharidy
45.3 g
Tuk
19.1 g
Nasycený tuk
11.5 g
Vláknina
2.7 g
Sodík
54.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty