Zařízení & příslušenství
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Příprava 30min.
Celkový 6hod.
10 porties
Suroviny
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
200 g diepgevroren frambozenframbozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (volitelně)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
54.4 mg
Protein
4.1 g
Kalorie
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Tuk
19.1 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
11.5 g
Sacharidy
45.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feestelijk Buffet
12 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan feta in olie met kruiden
Žádné hodnocení
IJskroon van meringue en frambozen
4hod. 10min.
Rabarber-citroen cookies
1hod.
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Žádné hodnocení
Guacamole
5min.
Tiramisu
5hod. 20min.
Sponge cake (luchtige cake)
1hod. 50min.
Caramel vanille bourbon saus
Žádné hodnocení
Panna cotta
6hod. 15min.
Boterhammen met spinazie pesto
1hod. 55min.
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1hod. 45min.
Vruchtensaus (coulis)
10min.