
Kompatibilní verze
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pavlova-krans
- 250 g suiker
- 200 g eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur
- 1 tl azijn
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 10 g maïzena (zetmeel)
Frambozencoulis
-
200
g frambozen
nebo 200 g diepgevroren frambozen - 100 g suiker
- 20 g citroensap
Slagroom en opbouw
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1 granaatappel ontpit
- 2 - 4 kleine vijgen (volitelně)
- 2 takjes verse muntblaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 358.5 kcal / 1500.1 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 19.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Sodík
- 54.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thaise rode curry
1hod.
IJskroon van meringue en frambozen
4hod. 10min
Turkse moussaka
1hod. 10min
Gember schillen
Žádné hodnocení
Mosterd-dillesaus
2hod. 15min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Žádné hodnocení
Driekoningentaart met hazelnoten
Žádné hodnocení
Pêche Melba
Žádné hodnocení
Taart van appelcrumble en meringue
2hod.
Eendenlever
33hod.
Panna cotta
6hod. 15min
Vitello tonnato
13hod.