Kompatibilní verze
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pavlova-krans
- 250 g suiker
- 200 g eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur
- 1 tl azijn
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 10 g maïzena (zetmeel)
Frambozencoulis
-
200
g frambozen
nebo 200 g diepgevroren frambozen, 1 uur op kamertemperatuur ontdooid - 100 g suiker
- 20 g citroensap
Slagroom en opbouw
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 2 - 4 kleine vijgen (volitelně)
- 1 granaatappel, ontpit
- 2 takjes verse muntblaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 54.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pruimenjam
Keine Bewertungen
Ratatouille galette
1ωρ. 30 λεπτ.
Rabarberijs
36 godz. 25 min
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Drijvende eilandjes
40 λεπτ.
Gin en lavendelijs
14hod. 35min
Hollandaisesaus
15min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Banketbakkersroom
15min
Advocaat
10min