Kompatibilní verze
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pavlova-krans
- 250 g suiker
- 200 g eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur
- 1 tl azijn
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 10 g maïzena (zetmeel)
Frambozencoulis
-
200
g frambozen
nebo 200 g diepgevroren frambozen, 1 uur op kamertemperatuur ontdooid - 100 g suiker
- 20 g citroensap
Slagroom en opbouw
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 2 - 4 kleine vijgen (volitelně)
- 1 granaatappel, ontpit
- 2 takjes verse muntblaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 54.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Hollandaisesaus
15 dk
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Dadel curry dip
5 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Žádné hodnocení
Glutenvrije frambozen rolgebak
Žádné hodnocení
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Vanille-mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Snelle brownie
25min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 dk
Witte chocolade cheesecake
16 Std.