Zařízení & příslušenství
Glutenvrije frambozen rolgebak
Příprava 30min.
Celkový 25hod. 40min.
10 porties
Suroviny
Royal Icing sneeuwvlokken
-
eiwit van groot ei (zie tip)1
-
poedersuiker200 g
-
vers geperst citroensap¼ tl
-
kokos, gedroogd, geraspt om te bestrooien10 g
Biscuitgebak
-
eieren (63-73 g)4
-
basterdsuiker110 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
basterdsuiker om te bestrooien20 - 30 g
Mascarponeroom
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
mascarpone100 g
-
poedersuiker20 g
Opbouw en afwerking
-
aardbeienconfituurframbozenconfituur200 g
-
frambozen150 g
-
kokos, gedroogd, geraspt20 g
-
chocoladeschilfers wit100 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
88 mg
Protein
6 g
Kalorie
2501 kJ /
600 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
24 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feesttafel
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Žádné hodnocení
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Žádné hodnocení
Hersenen cupcakes
1hod. 40min.
Groenten met aardappelen en vlees
35min.
Bijentaart met glazuur
1hod. 25min.
Oranje gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Worstmummies
Žádné hodnocení
Basis brooddeeg
5min.
Japanse kip curry
55min.
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3hod. 35min.
Muffins met chocoladechips
1hod.
Basisrecept Brood
3hod.