Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Royal Icing sneeuwvlokken
- 1 eiwit, van groot ei (zie tip)
- 200 g poedersuiker
- ¼ tl vers geperst citroensap
- 1 el gedroogde, geraspte kokosnoot, om te besprenkelen
Biscuitgebak
- 4 eieren (63-73 g)
- 110 g basterdsuiker, en 2-3 el meer om te besprenkelen
- 120 g glutenvrij witte bloem
Mascarponeroom
- 500 g slagroom (ong. 48% vet)
- 100 g mascarpone
- 2 el poedersuiker
Opbouw en afwerking
-
200
g frambozenconfituur
nebo aardbeienconfituur - 150 g frambozen
- 100 g chocoladeschilfers, wit
- 20 g gedroogde, geraspte kokosnoot
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2501 kJ / 600 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 88 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Žádné hodnocení
Rabarbertaart
55 Min
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Mini monsters
1h 25min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Žádné hodnocení
Kerstman macarons
3h 20min
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Zweedse worteltaart
2h
Slagroom
10 Min