
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Royal Icing sneeuwvlokken
- 1 eiwit van groot ei (zie tip)
- 200 g poedersuiker
- ¼ tl vers geperst citroensap
- 1 el gedroogde, geraspte kokosnoot om te besprenkelen
Biscuitgebak
- 4 eieren (63-73 g)
- 110 g basterdsuiker en 2-3 el meer om te besprenkelen
- 120 g glutenvrij witte bloem
Mascarponeroom
- 500 g slagroom (ong. 48% vet)
- 100 g mascarpone
- 2 el poedersuiker
Opbouw en afwerking
-
200
g frambozenconfituur
nebo aardbeienconfituur - 150 g frambozen
- 100 g chocoladeschilfers wit
- 20 g gedroogde, geraspte kokosnoot
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 600 kcal / 2501 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 55 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Sodík
- 88 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Žádné hodnocení
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Žádné hodnocení
Taartje met chocolade-praliné
Žádné hodnocení
Soezendeeg
2hod.
Gefermenteerde wortelen
Žádné hodnocení
Pudding
15min
Banketbakkersroom
15min
Karameltaart
3hod. 50min
Knapperige koekjes
1hod. 30min
Driedubbele chocoladetaart
2hod. 30min
Chocolade broodpudding
1hod. 25min
Chocolade-koffie-amandelen
50min