Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Royal Icing sneeuwvlokken
- 1 eiwit, van groot ei (zie tip)
- 200 g poedersuiker
- ¼ tl vers geperst citroensap
- 1 el gedroogde, geraspte kokosnoot, om te besprenkelen
Biscuitgebak
- 4 eieren (63-73 g)
- 110 g basterdsuiker, en 2-3 el meer om te besprenkelen
- 120 g glutenvrij witte bloem
Mascarponeroom
- 500 g slagroom (ong. 48% vet)
- 100 g mascarpone
- 2 el poedersuiker
Opbouw en afwerking
-
200
g frambozenconfituur
nebo aardbeienconfituur - 150 g frambozen
- 100 g chocoladeschilfers, wit
- 20 g gedroogde, geraspte kokosnoot
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2501 kJ / 600 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 88 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Žádné hodnocení
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Žádné hodnocení
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Peren in rode wijn
5 Std.
Vanille-mascarpone parfait
2h 40 min
Zwarte woud kerstbuche
1 godz. 30 min
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Banketbakkersroom
15min
Taart met karamel en vanille
4h 30 min.
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Koken van witte langkorrelige rijst
35 min