![Gluten-free Sponge Cake Gluten-free Sponge Cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/751542037eaf4e84be956618881f254d/Derivates/aff889ed75060d83faa9e6786d037edd9d8deb2a.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- oil, for greasing
- 100 g millet (see tip)
- 150 g white short grain rice (see tip)
- 1 tsp gluten-free baking powder
- 5 medium eggs
- 200 g caster sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 882.4 kJ / 210.9 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 39.5 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 78.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quince Tart
50min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Gluten-free Blondies
1h 20min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 godz. 50 min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2h
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min