Gluten-free Sponge Cake
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Sponge Cake

4.4 (5 hodnocení)

Suroviny

  • oil, for greasing
  • 100 g millet (see tip)
  • 150 g white short grain rice (see tip)
  • 1 tsp gluten-free baking powder
  • 5 medium eggs
  • 200 g caster sugar

Nutriční hodnoty
na 1 slice
Kalorie
882.4 kJ / 210.9 kcal
Protein
5.7 g
Sacharidy
39.5 g
Tuk
3.3 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
0.9 g
Sodík
78.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty