Gluten-free Sponge Cake

Gluten-free Sponge Cake

4.3 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
10 slices

Suroviny

  • oil for greasing
  • millet (see tip)
    100 g
  • white short grain rice (see tip)
    150 g
  • gluten-free baking powder
    1 tsp
  • medium eggs
    5
  • caster sugar
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 78.3 mg
Protein 5.7 g
Kalorie 882.4 kJ / 210.9 kcal
Tuk 3.3 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 39.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...