Gluten-free Sponge Cake

Gluten-free Sponge Cake

4.3 6 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 10min
10 slices

Suroviny

  • oil for greasing
  • millet (see tip)
    100 g
  • white short grain rice (see tip)
    150 g
  • gluten-free baking powder
    1 tsp
  • medium eggs
    5
  • caster sugar
    200 g

Nutriční hodnoty na 1 slice

Kalorie 210.9 kcal / 882.4 kJ
Protein 5.7 g
Tuk 3.3 g
Sacharidy 39.5 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 1 g
Sodík 78.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...