
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
260
g di bevanda vegetale a base di nocciola
nebo 260 g di bevanda a base di mandorle - 8 g di lievito di birra disidratato
-
70
g di olio di cocco + q.b.
nebo 70 g di olio di semi di mais - 380 g di farina tipo 0 + q.b.
- 60 g di zucchero
- 5 g di sale
- 500 g di acqua
- 60 g di uva passa
- 80 g di albicocche secche denocciolate a pezzetti
- 40 g di nocciole preferibilmente spellate
- 5 g di olio di semi di girasole o di mais
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 369 kcal / 1543 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 13.5 g
- Sacharidy
- 57.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
25hod.
Pasta choux (vegan)
2hod.
Banana bread (vegan e senza glutine)
1hod. 30min
Plumcake datteri, mele e noci (senza glutine)
1hod. 30min
Pancarrè ai 5 cereali
5hod.
Seitan speziato con verdure insaporite
20min
Cioccolata calda e cannella (vegan)
20min
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30min
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2hod. 45min
Pane alla zucca e mandorle
5hod.
Piadina (vegan)
45min
Impasto per pizza integrale
2hod.