Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coniglio
- 800 g di carne di coniglio in pezzi (preferibilmente cosce)
- 1100 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, intero
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi
- 5 bacche di ginepro
- 5 grani di pepe nero
- 50 g di carota, pelata
- 50 g di cipolla
- 10 g di sedano
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 - 3 spicchi di aglio a fettine
- 3 - 4 rametti di salvia fresca,le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 3045 kJ / 728 kcal
- Protein
- 84 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 43.6 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 393 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle al ragù di coniglio
1h
Antipasto piemontese
25min
Tajarin al tartufo
Žádné hodnocení
Aglio pelato
5min
Menù: Spezzatino alla borgognona; Tortina al limone con sciroppo (Bimby Friend)
2 Std. 20 Min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Crème caramel al Varoma
3hod.
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5hod.
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 godz. 10 min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 Std. 40 Min
Brandacujun
45 Min