Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coniglio
- 800 g di carne di coniglio in pezzi (preferibilmente cosce)
- 1100 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, intero
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi
- 5 bacche di ginepro
- 5 grani di pepe nero
- 50 g di carota, pelata
- 50 g di cipolla
- 10 g di sedano
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 - 3 spicchi di aglio a fettine
- 3 - 4 rametti di salvia fresca,le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 3045 kJ / 728 kcal
- Protein
- 84 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 43.6 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 393 mg
Alternativní recepty
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 godz. 30 min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2h
Roastbeef
55 min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Agnello arrosto con verdure e salsa alla menta
2 godz. 10 min
Pâté di vitello in gelatina
8h 30min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h