Tonno di coniglio

Tonno di coniglio

4.7 7 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 48hod.
2 vasetti

Suroviny

Coniglio
  • di carne di coniglio in pezzi (preferibilmente cosce)
    800 g
  • di acqua
    1100 g
  • di sale grosso
    15 g
  • di rosmarino fresco intero
    1 rametto
  • foglia di alloro fresca lavata
    1
  • di prezzemolo fresco interi
    2 rametti
  • bacche di ginepro
    5
  • grani di pepe nero
    5
  • di carota pelata
    50 g
  • di cipolla
    50 g
  • di sedano
    10 g
Terminare la preparazione
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • spicchi di aglio a fettine
    2 - 3
  • di salvia fresca le foglioline lavate e asciugate
    3 - 4 rametti

Nutriční hodnoty na 1 vasetto

Kalorie 728 kcal / 3045 kJ
Protein 84 g
Tuk 43.6 g
Sacharidy 0 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sodík 393 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...