Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
nebo 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 12 g di sale
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- 20 fiori di zucca puliti
- 400 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata
- 10 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3174.3 kJ / 758.8 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 102 g
- Tuk
- 26.6 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 16.1 g
- Sodík
- 1402 mg
Alternativní recepty
Pane in padella
18 Std.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h
Impasto base per pane
1j
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane semplice
4 Std.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3j 50 menit
Tagliatelle al ragù
1h 10 min
Pizza barese ai pomodorini
2j
Impasto per pizza integrale
2j
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza napoletana
9h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h