
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
nebo 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 12 g di sale
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- 20 fiori di zucca puliti
- 400 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata
- 10 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 758.8 kcal / 3174.3 kJ
- Protein
- 35.3 g
- Tuk
- 26.6 g
- Sacharidy
- 102 g
- Vláknina
- 16.1 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Sodík
- 1402 mg
Alternativní recepty
Impasto base per pane
1hod.
Pizza 'nduja e caciocavallo
9hod.
Panini con muesli
19hod. 30min
Panini della Val Venosta
15hod. 30min
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6hod. 15min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24hod.
Pane semplice
4hod.
Focaccia
6hod.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3hod. 50min
Pizza barese ai pomodorini
2hod.
Pizza con salame piccante TM6
3hod. 30min
Pizza napoletana
9hod.