Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
nebo 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 12 g di sale
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- 20 fiori di zucca puliti
- 400 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata
- 10 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3174.3 kJ / 758.8 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 102 g
- Tuk
- 26.6 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 16.1 g
- Sodík
- 1402 mg
Alternativní recepty
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Pane al latticello
18h
Lievito madre con farina di segale
96 godz. 20 min
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2h
Pane contadino
19 godz.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 godz. 50 min
Pizza 'nduja e caciocavallo
9h
Pane semplice
4h
Impasto per pizza integrale
2h
Pane veneziano
18h 30min
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min