Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
nebo 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 12 g di sale
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- 20 fiori di zucca puliti
- 400 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata
- 10 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3174.3 kJ / 758.8 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 102 g
- Tuk
- 26.6 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 16.1 g
- Sodík
- 1402 mg
Alternativní recepty
Pane semplice
4 godz.
Necci
1h
Menù: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
2 Std.
Pizza caprese
9 Std.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Impasto per pizza di Kamut®
2 Std.
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4 godz.
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Impasto per pizza integrale
2 Std.
Pizza napoletana
9 Std.