Pizza romana con fiori di zucca e alici

Pizza romana con fiori di zucca e alici

4.9 18 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 24hod.
4 porzioni

Suroviny

Pre-impasto
  • 3 g di lievito di birra disidratato
    7 g di lievito di birra fresco
  • 350 g di acqua
  • 10 g di zucchero di canna
  • 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
  • 15 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
  • 12 g di sale
Lievitazione
  • 500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
  • semola rimacinata di grano duro q.b.
  • 20 fiori di zucca puliti
  • 400 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata
  • 10 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1402 mg
Protein 35.3 g
Kalorie 3174.3 kJ / 758.8 kcal
Tuk 26.6 g
Vláknina 16.1 g
Nasycený tuk 11.9 g
Sacharidy 102 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...