
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 80 g di burro a pezzi
- 650 g di acqua
- 800 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di fiocchi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 413.7 kcal / 1730.8 kJ
- Protein
- 8.9 g
- Tuk
- 16.2 g
- Sacharidy
- 61.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Sodík
- 789.8 mg
Alternativní recepty
Pane cicci
4hod. 30min
Focaccia alle cipolle
2hod. 40min
Besciamella
15min
Impasto base per pane
1hod.
Baguette pancetta e provolone
5hod. 30min
Panini ai semi al Varoma
2hod. 30min
Focaccia genovese (TM6)
5hod.
Focaccia barese (TM6)
4hod.
Purè di patate (TM6)
1hod.
Focaccia cipolle e zucca
2hod.
Focaccia
6hod.
Impasto per pizza di Kamut®
2hod.