Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 80 g di burro a pezzi
- 650 g di acqua
- 800 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di fiocchi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1730.8 kJ / 413.7 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 61.9 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 789.8 mg
Alternativní recepty
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Focaccia a bastone
5h
Impasto per pane veloce
45 Min
Michetta (TM6)
6h 30 min
Pane agli spinaci
3sa
Pane all'acqua
4 Std.
Pane a torciglione veloce
40 min
Impasto base per pane
1j
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1j
Focaccia cipolle e zucca
2j
Torta della nonna (TM6)
1j 30 menit
Focaccia
6h