
Zařízení & příslušenství
Chocolate butter cream
Příprava 5min
Celkový 10min
400 g
Suroviny
Chocolate buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened120 g
-
Dutch cocoa powder20 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Nutriční hodnoty na 400 g
Kalorie
1882.9 kcal /
7878.3 kJ
Protein
4.7 g
Tuk
99.9 g
Sacharidy
261.5 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
63.2 g
Sodík
22.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Hip Hip... Hooray!
85 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland