
Zařízení & příslušenství
Cream of tomato soup
Příprava 10min
Celkový 25min
4 portions
Suroviny
-
garlic clove1
-
onions cut into halves50 g
-
butter or olive oil30 g
-
fresh tomatoes cut into halves700 g
-
tomato paste70 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried oregano or dried mixed herbs1 tsp
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 - 4
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
205.8 kcal /
864.3 kJ
Protein
2.5 g
Tuk
16.8 g
Sacharidy
9.9 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
7.1 g
Sodík
912.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
183 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland