
Zařízení & příslušenství
Ukrainian chebureks
Příprava 55min
Celkový 1hod. 35min
10 pieces
Suroviny
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
grapeseed oil15 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)10 g
-
dried marjoram or thyme1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Dough
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
water300 g
-
grapeseed oil plus extra to fry30 g
-
white sugar¾ tsp
-
salt¾ tsp
-
egg yolk1
Nutriční hodnoty na 1 piece
Kalorie
243.3 kcal /
1017.9 kJ
Protein
14.8 g
Tuk
7.7 g
Sacharidy
28.4 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sodík
450.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Ukrainian cuisine
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland