
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
- 100 g brown onion cut into halves
- 15 g grapeseed oil
- 500 g beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 10 g fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)
- 1 tbsp dried marjoram or thyme
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Dough
- 350 g plain flour plus extra to dust
- 300 g water
- 30 g grapeseed oil plus extra to fry
- ¾ tsp white sugar
- ¾ tsp salt
- 1 egg yolk
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 243.3 kcal / 1017.9 kJ
- Protein
- 14.8 g
- Tuk
- 7.7 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Sodík
- 450.2 mg
Alternativní recepty
Indonesian white spice paste
35min
Ciabatta olive sticks
2hod. 5min
Tuna Dip
10min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2hod.
Italian Easter bread
3hod. 50min
Karpatka
10hod.
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1hod. 10min
Steak au Poivre
20min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1hod. 20min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2hod. 35min
Piernik (Polish honey cake)
2hod. 50min
Pistachio cream
15min