Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
- 100 g brown onion, cut into halves
- 15 g grapeseed oil
- 500 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 10 g fresh parsley, leaves only (approx. 1 bunch)
- 1 tbsp dried marjoram or thyme
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Dough
- 350 g plain flour, plus extra to dust
- 300 g water
- 30 g grapeseed oil, plus extra to fry
- ¾ tsp white sugar
- ¾ tsp salt
- 1 egg yolk
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1017.9 kJ / 243.3 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 450.2 mg
Alternativní recepty
Classic Polish 'tort'
2 godz. 25 min
Liver Cake
1h 50min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 Std. 40 Min
Ukrainian dressed herrings
1 godz.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2h 40min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Russian salad
1 godz. 15 min
Brioche buns with cheese
2 godz. 30 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min