
Zařízení & příslušenství
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Příprava 20min
Celkový 50min
6 portions
Suroviny
Shortcrust pastry
-
wheat flour300 g
-
unsalted butter soft, cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
garlic cloves2
-
shallots cut in halves2
-
parsley leaves only10 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
egg yolks2
-
sausage meat200 g
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)400 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
557.3 kcal /
2327.3 kJ
Protein
14.7 g
Tuk
33.3 g
Sacharidy
48.7 g
Vláknina
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

French Tradition on your Table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní