Kompatibilní verze
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Shortcrust pastry
- 300 g wheat flour
- 160 g unsalted butter, soft, cut in pieces
- ½ tsp salt
- 50 g water
Filling
- 2 garlic cloves
- 2 shallots, cut in halves
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 egg yolks
- 200 g sausage meat
- 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2327.3 kJ / 557.3 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 33.3 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50 Min
Garlic Cheddar Biscuits
30 min
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Pork Pilaf
45min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Fast meat bread
55 Min
Beef Stroganoff
45min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Potato Rolls
3hod. 25min
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1 Std.