Zařízení & příslušenství
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Příprava 20min.
Celkový 50min.
6 portions
Suroviny
Shortcrust pastry
-
wheat flour300 g
-
unsalted butter soft, cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
garlic cloves2
-
shallots cut in halves2
-
parsley leaves only10 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
egg yolks2
-
sausage meat200 g
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)400 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
14.7 g
Kalorie
2327.3 kJ /
557.3 kcal
Tuk
33.3 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
48.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
French Tradition on your Table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1h
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Sponge cake
1h 50min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Mashed potatoes
50min
Greek style pork stew
45min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40min
Yoghurt cake
1h 40min
Potato cakes
45min
Beef and beer pie
1h 40min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Smooth cauliflower soup
50min