Kompatibilní verze
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Shortcrust pastry
- 300 g wheat flour
- 160 g unsalted butter, soft, cut in pieces
- ½ tsp salt
- 50 g water
Filling
- 2 garlic cloves
- 2 shallots, cut in halves
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 egg yolks
- 200 g sausage meat
- 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2327.3 kJ / 557.3 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 33.3 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Rustic bread
2 Std.
Cod with citrus butter
50 Min
Thermomix® Ramekin Dumplings with Parmesan Tomato Filling
1 Std.
Noodle soup
35min
Chicken and bacon casserole
1 Std. 10 Min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 Std. 10 Min
Italian Easter Bread
3 Std. 50 Min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Tomato Pie
3óra