Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)

Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)

3.2 6 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 50min
6 portions

Suroviny

Shortcrust pastry
  • wheat flour
    300 g
  • unsalted butter soft, cut in pieces
    160 g
  • salt
    ½ tsp
  • water
    50 g
Filling
  • garlic cloves
    2
  • shallots cut in halves
    2
  • parsley leaves only
    10 sprigs
  • salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • egg yolks
    2
  • sausage meat
    200 g
  • potatoes cut in slices (0.5 cm)
    400 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 557.3 kcal / 2327.3 kJ
Protein 14.7 g
Tuk 33.3 g
Sacharidy 48.7 g
Vláknina 4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...