Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
TM5 TM6

Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)

3.2 (6 hodnocení)

Suroviny

Shortcrust pastry

  • 300 g wheat flour
  • 160 g unsalted butter, soft, cut in pieces
  • ½ tsp salt
  • 50 g water

Filling

  • 2 garlic cloves
  • 2 shallots, cut in halves
  • 10 sprigs parsley, leaves only
  • 2 pinches salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 egg yolks
  • 200 g sausage meat
  • 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2327.3 kJ / 557.3 kcal
Protein
14.7 g
Sacharidy
48.7 g
Tuk
33.3 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty