Zařízení & příslušenství
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Příprava 20min.
Celkový 50min.
6 portions
Suroviny
Shortcrust pastry
-
wheat flour300 g
-
unsalted butter soft, cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
garlic cloves2
-
shallots cut in halves2
-
parsley leaves only10 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
egg yolks2
-
sausage meat200 g
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)400 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
14.7 g
Kalorie
2327.3 kJ /
557.3 kcal
Tuk
33.3 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
48.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
French Tradition on your Table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2hod.
Thai noodle and seafood salad
50min.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1hod.
Pumpkin Risotto
50min.
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6hod. 10min.
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1hod. 5min.
Ginger Honey Cakes with Mandarin Slice
1hod.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min.
Shrimp & Crab Linguine
25min.
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min.
Chocolate Marquise
4hod. 55min.
Spanish tomato sauce
25min.